Asiantuntijamyyjä, tule meille töihin - R-Office

Asiantuntijamyyjä, tule meille töihin

Avoin hakemus: IT-myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava

Tule osaksi menestystarinaamme ja hae meille töihin jo tänään!

R-Office kasvaa ja tarvitsemme jatkuvasti uusia ammattitaitoisia IT-alan myyjiä palvelukseemme ympäri Suomen. Mikäli koet olevasi hakemamme talentti, lähetä meille sinun näköinen avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi ja miksi olisit sopiva uusi asiantuntijamme.

R-Office on kotimainen yrittäjävetoinen kasvuyritys. Olemme valtakunnallinen paikallisesti palveleva digitaalisen toimistotyön asiantuntija, joka on ylpeä kasvustaan. Päämäärämme on nostaa asiakkaidemme arjen tuottavuutta ja työn laatua älykkäillä toimistotyön ratkaisuilla. 

Työtehtäviisi kuuluu uusasiakashankinnan lisäksi vastuu omista asiakkaistasi. Toimit R-Officen konsultatiivisena asiantuntijana asiakkaiden suuntaan auttaen heitä kehittämään omaa liiketoimintaa IT-ratkaisuiden avulla. Tarvitset työssäsi omaa autoa.

Odotamme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan ja sellaista palveluhenkisyyttä, joka luo positiivisen asiakaskokemuksen jokaisella kohtaamisella. Tuloshakuisuus on itsestäänselvyys ja sinua motivoi onnistuminen. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on keskiössä – me emme vain myy irrallisia tuotteita, vaan rakennamme aina asiakkaan mukaan optimoituja ratkaisuja. Haluat oppia jatkuvasti uutta ja samalla kehittyä myyjänä ja asiantuntijana. Voit loistaa aiemmilla saavutuksillasi, mutta myös uransa alkuvaiheella olevat innokkaat kandidaatit ovat erittäin tervetulleita.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, alan huipputuotteet, kattavan perehdytyksen tehtävään sekä modernit työkalut. Lisäksi saat tietenkin loistavat duunikaverit.

Tule meidän tiimiin – lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@r-office.fi

X