Asiakaslähtöistä taloushallinnon osaajaa - R-Office

Asiakaslähtöistä taloushallinnon osaajaa

Etsimme R-Officelle ammattitaitoista taloushallinnon osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut monipuolisista tehtävistä ja valmis laajentamaan osaamistasi edelleen? Etsimme nyt taloushallinnon osaajaa ammattitaitoiseen ja mukavaan Ouluun tiimiin.

Tilitoimistomme hoitaa varsinaisen kirjanpitomme, mutta etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta päivittäisen taloushallinnon ja kirjanpidon hoitamisesta, energisyyttä sekä intoa työskennellä sekä kehittää itseään jatkuvasti. Käytössämme on Lemonsoft taloushallinnon ja sopimuslaskutuksen järjestelmä, joten katsomme eduksi Lemonsoft-järjestelmäosaamisen.

Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot. Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä; laskutusta, kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja niiden oheistehtäviä, lisäksi mm. sopimusten käsittelyä ja hallinta sekä muita tehtäviä kykyjesi mukaan.

Työskentelet osana ammattitaitoista ja ratkaisukeskeistä taloushallinnon tiimiämme, jossa vallitsee avoin ja toisia tukeva ilmapiiri.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen sampo.makela@r-office.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampo Mäkelä puh. 0400 524 438, sampo.makela@r-office.fi

X