Kiinteistönvälitystoimisto tuottaa korkealaatuiset myyntimateriaalinsa itse - R-Office

Kiinteistönvälitystoimisto tuottaa korkealaatuiset myyntimateriaalinsa itse

Kun kyseessä on monen ihmisen elämän suurimmasta hankinnasta eli asunnon ostamisesta, pitää siihen liittyvät esitteet ja asiakirjat olla parasta laatua. Myös ketteryys ja nopea reagointi tilanteisiin nousee tärkeysasteikolla kärkisijoille – myynti on hektistä ja usein tarvitaan esite heti, mutta digipainon toimitusajat ovat liian pitkät. Kun toimistolle valitaan sopiva tulostusratkaisu, niin kaikki tarvittavat myyntimateriaalit saadaan tuotettua itse. Juuri silloin kun niitä tarvitaan, niin monta kuin tarvitaan ja sellaisessa muodossa kuin itse halutaan.

Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV on vuodesta 2002 pääkaupunkiseudulla toiminut yksityinen kiinteistönvälitysalan yritys, joka tarjoaa vahvaan ammattitaitoon, asiakaslähtöisyyteen ja kokemukseen perustuvaa kiinteistönvälityspalvelua pienten yksiöiden myynnistä kokonaisiin rakennushankkeisiin. Kaikessa tekemisessä korostuu erittäin korkea laatu ja ammattimaisuus.

Bulevardin Kotimeklarien markkinoinnista vastaava Virva Ivakko on vakuuttunut R-Officen palvelutasosta.

Bulevardin Kotimeklarien konttoripäällikkö ja markkinoinnista vastaava Virva Ivakko koki aiemmin, että tulostusjärjestelmien kanssa oli jatkuvasti ongelmia. Ivakko oli pettynyt palvelun hitauteen ja laitteet saattoivat olla pois käytöstä pahimmillaan jopa päiviä.

– Olimme edellisille toimittajille vain yksi kasvoton asiakas muiden joukossa, enkä kokenut saavani henkilökohtaista palvelua. LKV-alalla tulostustyö ja skannaus on äärimmäisen tärkeä osa päivittäistä työtämme ja ilman toimivia laitteita työmme viivästyy ja se vaikuttaa suoraan myyntiin. Ja se ei ole hyväksyttävää. Siksi lähdimme etsimään uutta kumppania, joka vastaisi tarpeitamme.

Tarvekartoituksella selvitettiin ongelmakohdat ja tehtiin ratkaisuehdotus

R-Officen tekemässä tarvekartoituksessa löydettiin tulostamiseen ja skannaukseen liittyvät kipukohdat ja tehtiin suunnitelma niiden korjaamiseksi. Selkeästi yli muiden nousi tarve tuottaa premium-tasoiset esitteet itse sen sijaan, että ne pitäisi tilata digipainosta. Haluttiin nostaa työn tehokkuutta, säästää aikaa sekä kustannuksia. Lisäksi skannaukseen ja tiedonhallintaan kaivattiin uudistusta – kaikki asuntoihin liittyvät asiakirjat, kuten isännöitsijäntodistukset, energiatodistukset ja PTS-suunnitelmat, haluttiin skannata automaattisesti PDX-järjestelmään mahdollisimman vaivattomasti.

Bulevardin Kotimeklarien Virva Ivakko vaikuttui R-Officen palvelutasosta jo yhteistyön alkumetreistä lähtien.

– Nopeus, laatu ja ammattimaisuus on meille itselle tärkeitä ominaisuuksia ja nämä kaikki toteutuvat myös yhteistyössä R-Officen kanssa. Meille nimetty yhteyshenkilö on aktiivisesti yhteydessä pitäen huolta, että kaikki toimii kuten on sovittu. R-Officen toimintamalli selkeästi haluaa toimia etupainotteisesti ennen kuin edes ongelmia ilmenee ja se sopii meille enemmän kuin hyvin. Ja jos jotain toimenpiteitä kuitenkin tarvitaan, kaikki toimii todella nopeasti hidastamatta omaa työtämme – parempaa palvelua emme voisi toivoa.

Asiakkaan liiketoimintaa ymmärretään

Digitalisaatioon kuuluu olennaisena, että tekniikka kehittyy nopeasti ja uusia ratkaisuja tulee markkinoille jatkuvasti. Yksittäisen yrittäjän on mahdotonta pysyä itse kärryllä mitä kaikkea on tarjolla. R-Office pitää aktiivista keskusteluyhteyttä yllä ollakseen selvillä asiakkaan liiketoiminnan todellisista tarpeista. Ja kun asiakkaan liiketoimintaa ymmärretään, voidaan myös IT-ratkaisut rakentaa aidosti sitä tukemaan. Myös Virva Ivakko kokee vahvasti, että heidän liiketoiminnastaan ollaan kiinnostuneita.

Ota yhteyttä – neuvomme mielellämme kaikkeen tulostukseen ja toimistotekniikkaan liittyvissä asioissa!

– Jos olemme halunneet tuottaa jotain uutta ja erilaista esimerkiksi tulostustyössämme, R-Officen yhteyshenkilömme on aina lähtenyt meidän yrityksemme etu edelle selvittämään miten se olisi mahdollista toteuttaa. Aina ratkaisu on löytynyt ja olemme sitä kautta pystyneet tuottamaan parempaa ja laadukkaampaa palvelua omille asiakkaillemme erittäin kustannustehokkaasti ja juuri toiveidemme mukaisesti.

Bulevardin Kotimeklarit tuottaa nykyään kaikki myyntimateriaalit omassa toimistossa omalla laitteella. Tämä on säästänyt niin aikaa kuin rahaa verrattuna siihen, että kaikki pienetkin määrät piti ennen tilata digipainosta. Ja laatu on erittäin korkealaatuista, kuten yrityksen arvoihin kuuluu.

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa oman yrityksesi tulostus-, skannaus- tai muiden IT-järjestelmien kehittämisestä? Täytä yhteystietolomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

X