Ravirata laajensi asiakaskuntaansa panostamalla esitystekniikkaan - R-Office

Ravirata laajensi asiakaskuntaansa panostamalla esitystekniikkaan

Mikkelin ravirata on maailman nopein ravirata ja kun se päätti investoida laajasti radan kunnostustöihin, tuli siitä vielä entistäkin nopeampi. Samalla todettiin tarve panostaa myös asiakastiloihin yleisen viihtyvyyden sekä monikäyttöisyyden parantamiseksi. Mikkelin seudulla on kysyntää hyvin varustelluille ja väljille kokoustiloille. Uusittu esitystekniikka luokin nyt uudet mahdollisuudet esim. erilaisten yritystapahtumien areenaksi. Vastaavia investointeja on tehty muillekin raviradoille ja kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia.

Raviurheilu on yksi maamme suosituimmista urheilulajeista. Raviradoilla kisoja seuraa vuosittain noin 800 000 katsojaa. Ravit ovatkin toiseksi seuratuin urheilulaji heti jääkiekon jälkeen. Mikkelin Ravirata Oy on perustettu vuonna 1973 ja sen rata on kansainvälisestikin tunnettu nopeudestaan ja siellä juostuista useista maailmanluokan ennätyksistä. Vuoden 2021 heinäkuussa 40-vuotisjuhliaan viettävä St Michel -ravikilpailu on kasvanut Suomen toiseksi suurimmaksi ravitapahtumaksi heti Kuninkuusravien jälkeen. Sen lisäksi, että Mikkelin Ravirata Oy on investoinut itse kaviouraan sekä muihin kilpailijoille varattuihin tiloihin, on myös asiakastiloja uudistettu. Tavoitteena on luonnollisesti ravikansan parempi viihtyvyys, mutta myös tilojen monipuolisempi käyttö esimerkiksi vuokratilana yritysten järjestämissä tapahtumissa.

Uudet isot LED-seinät mahdollistavat tilan monipuolisen käytön

Uusin investointi on suurien LED-näyttötaulujen hankinta katsomotilan kattoon. Uusien LED-taulujen ja muiden tilaan asennettujen infonäyttöjen avulla yleisön on helppo seurata Mikkelin radalla käytävän kisan lisäksi samaan aikaan muualla ravattavia totopelikohteita. Lisäksi samaa tilaa voidaan vuokrata yrityksille erilaisten kokousten ja tapahtumien pitopaikaksi, kun esitykset voidaan tuoda jättinäytöille kaikkien nähtäväksi.

Mikkelin Ravirata Oy tekee asiakkaille myytävät käsiohjelmat itse.

Oma tulostuspalvelu joustaa tarpeen mukaan

R-Office on toiminut Mikkelin Ravirata Oy:n IT-toimittajana jo pitkään. Muista yhteistyön muodoista mainittakoon toimitettu ammattitason tulostusratkaisu, jonka avulla raviradalla voidaan tuottaa kisojen käsiohjelmat ja muut materiaalit itse. Näin korkeatasoista materiaalia on aina tarvittava määrä, sen tuottaminen nopeaa ja sitä saadaan silloin kun sitä tarvitaan. Ulkoistettuna palveluna tilaaminen on kallista, eikä tavaraa saa aina heti. Lisäksi tarvittavaa määrää voi olla vaikea arvioida ja pahimmassa tapauksessa myytävät käsiohjelmat loppuvat kesken.

Positiivinen asiakaskokemus johtaa pitkäkestoiseen yhteistyöhön

Yhteistyö R-Officen kanssa on ollut sujuvaa ja toimitusjohtaja Kari Tiainen kehuu tapaa, jolla asiakkaasta pidetään huolta.

Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen toteaa korkean palvelutason johtaneen pitkään yhteistyöhön R-Officen kanssa.

– R-Officen toiminnassa näkyy selkeä yrittäjähenkinen asenne. Asiointi on mutkatonta ja hommat tulee tehtyä kuten on sovittu.

Entä mikä sai Mikkelin Ravirata Oy:n valitsemaan R-Officen IT-kumppanikseen?

– Olemme tehneet R-Officen kanssa yhteistyötä laajasti jo pitkään. Ja kun verrataan laatua ja hintaa, niin ratkaisu oli helppo.

Haluatko näkyvyyttä omalle liiketoiminnallesi? R-Office tarjoaa erikokoiset kiinteästi asennettavat tai siirreltävät LED-seinät ja digitaaliset mainos- ja infonäytöt (Digital Signage) kokonaispakettina asennuksineen ja ylläpitoineen. Mikäli haluat lisätietoja näistä tai muista ratkaisuistamme, soita asiakaspalveluumme p. 0290 009 025 tai täytä yhteydenottolomake.

X