R-Office - tulostus- ja skannausratkaisut - Asiantuntija lähelläsi

Tulostus- ja skannausratkaisut

Turvalliset tulostus- ja skannausratkaisut

Tarjoamme kattavan valikoiman paketoituja ratkaisuja tietoturvalliseen tulostamiseen sekä asiakirjojen skannausprosesseihin.

  • Palveluistamme löytyy eri tasoja. Kartoituksen avulla löydämme teidän tarpeiden mukaiset ratkaisut ja palvelut.
  • Lopputuloksena on optimoitu ympäristö, jossa laitteiden sijainti ja käyttövolyymit on oikein mitoitettuna ja turhat laitteet on poistettu. Tietoturvallisesti, totta kai.
  • Kun tulostamisen ja asiakirjojen skannauksen uudet toimintatavat on otettu käyttöön, päivittäiset prosessit tehostuvat, aikaa säästyy ja kustannukset pienenevät.

Turvallisempaa skannaamista

Kokemuksemme mukaan valtaosa yrityksistä käyttää monitoimilaitteitaan vielä tietoturvattomasti. Laitteet ovat toimistoissa vapaasti käytettävissä esimerkiksi skannatessa. Kuka vaan voi laittaa haluamansa dokumentit syöttölaitteelle ja skannata ne omaan tai mihin tahansa sähköposti osoitteeseen. Kukaan ei tiedä kuka skannasi ja mitä tai varsinkaan kenelle se lähetettiin.

Tarjoamme nyt uuden tavan hoitaa skannaukset tietoturvallisesti ja nopeasti. Ricoh-monitoimilaitteet yhdistetään suoraan osaksi esim. Microsoft Office 365 tai Google G-Suite -palveluita. Käyttäjän tunnistamisen jälkeen (esim. NFC/RFID-lukija/kortti) käyttäjä voi skannata dokumentit suoraan haluamaansa pilvipalveluun niillä käyttöoikeuksilla, kuin hänelle on kyseisessä palvelussa määritelty. Käyttäjä yksinkertaisesti valitsee kansion ja painaa ”Käynnistä”. Dokumentista voidaan vakiona aina skannata molemmat puolet kerralla ja vaikka poistaa turhat tyhjät sivut. Ja kun dokumentti ajetaan OCR-moottorin läpi, siitä syntyy tekstitunnistettu ja hakukelpoinen .pdf-tiedosto. Tiedosto tallentuu haluttuun kansioon automaattisesti. Kaikki tämä automaattisesti.

  • Dokumentin tallennusprosessiin käytetty kokonaisaika pienentyy merkittävästi ja tieto on suoraan oikeassa paikassa turvallisesti.
  • Skannausprosessi on vakioitu ja sähköpostiskannauksesta voidaan luopua tai ainakin vähentää sitä merkittävästi.

Turvatulostus pilvipalveluna

Turvatulostuksella tarkoitetaan tulostusta, jossa voit tulostaa luottamuksellisia asioita yhteiskäytössä olevalle tulostimelle ilman pelkoa siitä, että tuloste joutuisi vääriin käsiin.

Tyypillisesti haasteena turvatulostukselle on ollut, etteivät yrityksen toimipisteet välttämättä ole samassa verkkoympäristössä eikä yrityksellä ole tulostinpalvelinta. Tulostinpalvelimen käyttöönotto ja ylläpito on investointi ja vaatii resursseja. Tämä on usein esteenä turvatulostuksen käyttöönotolle.

Nyt voimme toteuttaa pilviturvatulostuksen Ricoh-laitteilla täysin ulkoistettuna palveluna. Asiakkaalle perustetaan oma turvatulostustunnus (tenant), johon asiakkaan palvelun piiriin hankkimat Ricoh-laitteet liitetään. Käyttäjä voi tulostaa dokumenttinsa mistä tahansa (vaikka kesämökin laiturilta) internetin yli omaan turvatulostusjonoon. Tulostustyöt jäävät odottamaan Ricoh-pilveen ja kun käyttäjä palaa toimipisteelle, hän vapauttaa tulostustyönsä tunnistamalla itsensä Ricoh-laitteelle (esim. NFC/RFID -lukija/kortti). Tulostustyötä ei siis tehdä yhdelle tietylle tulostimelle, vaan Ricoh turvatulostusjonoon (Ricoh-pilvi), josta se voidaan vapauttaa millä tahansa siihen liitetyltä laitteelta.

Tulostustyöt voidaan lähettää pilviturvatulostusjonoon usealla eri tavalla – tulostamalla ajurista (Windows), lähettämällä sähköpostin liitteenä tai lataamalla Ricohin globaalin pilviturvatulostus sivuston kautta. Monipuolista, silti helppoa.

Tulostuspalveluiden ylläpito ja etähallinta

R-Officen tulostuslaitteiden huoltosopimukseen (ylläpitopalvelu) kuulu aina värikasettien kulutuksen seuranta, niiden tilausten automatisointi, laitteiston ohjelmistopäivitykset (firmware), huoltotyöt, mittarilukemien automaattinen ilmoittaminen, matkat ja varaosat.

Eli toimitetun kokonaisuuden täydellinen kunnossapito. Tämän kaiken saat meiltä palveluna helposti esim. kuukausiveloituksella.

Meiltä löytyy sopivat laitteet mobiilitulostukseen sekä monipuoliset järeätkin turvatulostusratkaisut. Laitteita löytyy pienistä henkilökohtaisista laitteista aina SRA3-monitoimilaitteisiin, vedostimiin sekä A0 -koon suurkuva tulostimiin (Wideformat). Asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen oikeaan käyttötarkoitukseen.

Tulostamisen ja tulostamiskustannusten hallinnassa olennaisia asioita ovat tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta. Pakettiin voi sisältyä esimerkiksi tulostin- ja kopiolaitteiden hankinta, tulostimen huolto sekä tulostimen ylläpito.

Hallitut asiakirjapalvelut – suurempien tulostus- ja skannauskokonaisuuksien hallintaan

Lue myös mitä hallituilla asiakirjapalveluilla tarkoitetaan ja miten niillä voidaan tukea yritystäsi niin tuottavuuden parantamisessa kuin kustannussäästöissä.

Näytä alueesi asiantuntijat

Myynti Pohjois-Suomi

Jorma Hartikainen

Myynti
Rovaniemi
040 767 2889
jorma.hartikainen@r-office.fi

Reima Kemppainen

040 045 1813
reima.kemppainen@r-office.fi

Sampo Mäkelä

040 052 4438
sampo.makela@r-office.fi

Tapani Ylimaunu

Myynti
Oulu
044 370 0130
tapani.ylimaunu@r-office.fi

 

Myynti Etelä-Suomi

Mikko Pirinen

Myynti
Uusimaa
040 502 2340
mikko.pirinen@r-office.fi

Pekka Marjakangas

Myynti
Uusimaa, Kanta-Häme
040 717 2163
pekka.marjakangas@r-office.fi

Pasi Jauhiainen

Myynti
Uusimaa
0400 268 560
pasi.jauhiainen@r-office.fi

Petri Pohjola

045 171 9650
petri.pohjola@r-office.fi

Myynti Itä-Suomi

Jaakko Miettinen

Myynti
Kuopio
050 562 2056
jaakko.miettinen@r-office.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

X