R-Office - Parhaat toimistotekniikan ratkaisut PK-yrityksille

Ratkaisut

Ratkaisut toteutetaan aina asiakaskohtaisesti ja yhteistyömallimme pohjautuu aktiiviseen sekä avoimeen kumppanuuteen että jatkuvaan parantamiseen. Lupaamme tehostaa toimintaa ja alentaa kustannuksia sekä helpottaa henkilöstön työtä.

Tapamme toimia

Ymmärrä
Arvioimme nykytilanteen ja määrittelemme yhdessä tavoitteet, jotta voimme asettaa kehittämistoimenpiteille konkreettiset mittarit.
Tehosta
Teemme kehittämissuunnitelman, jonka avulla voimme kehittää teknisiä ratkaisuita, tehostaa toimintoja, tehdä kustannussäästöä ja helpottaa työntekoa sekä tuottaa raportointia.
Toteuta
Käyttöönottomme toteutetaan huolella, jotta siitä ei aiheudu liiketoiminnalle häiriöitä tai keskeytyksiä. Henkilöstönne koulutetaan, jotta toimintatavat tehostuvat ja tuottavuus paranee.
Hallinnoi
Keskitetty ja jatkuva hallinnointi on olennaista asetettujen tavoitteiden saavuttamiselle. Mittaamme ja seuraamme miten hyvin uudet toimintatavat on otettu käyttöön ja teemme systemaattista raportointia.
Paranna
Jatkuva parantaminen on meidän tärkein toimintatapa, koska teknologia kehittyy jatkuvasti. Pystymme tarjoamaan viimeisimmät innovaatiot ja tarjoamaan jatkuvasti kehittämistoimenpiteitä.

Tulostus

Helppous ja toimintavarmuus – näistä syntyy toimistotyön tehokkuus.

Lue lisää

Kokoustekniikka ja neuvottelutilat

Skaalautuvat ratkaisut yrityksille digitalisaation hyödyntämiseen, tehostamiseen ja työtapojen modernisointiin, kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Digital Signage

Digital Signage

Digitaaliset mainos- ja infonäytöt ulko- tai sisäkäyttöön.

Lue lisää

Yeti-jättitabletti

Yetitablet on jättikokoinen Android-tabletti, joka on saatavilla 27”-98” kokoisena.

Lue lisää

IT-ratkaisut

Yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille korkealuokkaisia IT-ratkaisuja.

Lue lisää

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta on tietoprosessien järjestämistä siten, että tietojen saatavuus, löydettävyys ja hyödynnettävyys eri tarkoituksiin pyritään varmistamaan koko tiedon elinkaaren ajan.

Lue lisää

Tietosuoja

Tietosuojan (GDPR) kehittämisprojekti.

Lue lisää

Tieto- ja kyberturva

Tieto- ja kyberturvan kehittämisprojektit yrityksille ja organisaatioille.

Lue lisää

X