R-Office yhtiöt osaksi uutta IT-ulkoistuspalveluyhtiö Frendyä - R-Office

R-Office yhtiöt osaksi uutta IT-ulkoistuspalveluyhtiö Frendyä

Perustimme Suomeen uuden voimakkaan IT-palveluyhtiö Frendyn

Frendy yhdistää 12 suomalaisen IT-palveluyrityksen voimat tarjotakseen asiakkailleen osaamista ja maantieteellisesti kattavaa IT-ulkoistuspalvelua, joka on ollut usein vain suurempien yritysasiakkaiden saatavilla. Frendyn enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Procuritas ja yhdistettyjen yritysten nykyisetomistajat jatkavat Frendyn merkittävinä omistajina.

Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli noin 33 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 160 IT-osaajaa. Frendyn tavoittaa 16 paikkakunnalta ympäri Suomea Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn muodostavat R-Office Oy, R-Office Uusimaa Oy, R-Office Itä-Suomi Oy, InData Oy, InDatahouse Oy, Isoweli Oy, Soluto, Datanix Oy, Wintunix Oy, ITsPro Oy, Mikrovirta ja Tietokonemaailma Oy.

R-Officen palvelut säilyvät, paranevat ja kehittyvät Frendynäkin. Meidän osaamisellamme on merkittävä asema tulevassakin palvelutarjonnassa. Osaamisemme tulostus-, asiakirja- ja tiedonhallinnanalalta saa nyt merkittävää tukea erityisesti monipuolisten IT-tukipalveluiden osalta. Frendyn kautta pystymme tuottamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia IT-ulkoistuspalveluita.

Tuotteemme ja palvelumme säilyy ennallaan ja saat palvelumme jatkossakin nykyiseltä tutulta henkilöstöltämme vahvistettuna valtakunnallisella organisaatiolla. Tämä järjestely auttaa meitä kehittämään yhteistyötämme kanssanne entistä vahvemmaksi, sekä viemään palvelumme uudelle tasolle.

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen korostaa tietotyön merkitystä suomalaisten yritysten arjessa. ”Me haluamme tehdä siitä entistä sujuvampaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja tietotyön sujuvuus ohjaa toimintaamme. Yhdistämällä voimamme pystymme entistä paremmin kehittämään henkilöstömme osaamista asiakkaidemme laajentuviin IT-tarpeisiin. Tavoitteenamme ei ole olla enempää eikä vähempää kuin Suomen paras IT-ulkoistuspalveluyhtiö pienille ja keskisuurille yrityksille.

Yhdistyminen ei vaikuta asiakassuhteisiimme; samat yhteyshenkilöt, frendyt, palvelevat jatkossakin.

Lisätietoja liiketoimintajohtajiltamme:

Reima Kemppainen
+358 400 451813
reima.kemppainen@r-office.fi

Sampo Mäkelä
+358 40 052 4438
sampo.makela@r-office.fi

Petri Pohjola
+358 45 171 9650
petri.pohjola@r-office.fi

Mikko Peltonen
Toimitusjohtaja
+358 40 520 1458
mikko.peltonen@frendy.fi

X