Kiinteistönvälitys tehostuu digitaalisilla järjestelmillä - R-Office

Kiinteistönvälitys tehostuu digitaalisilla järjestelmillä

Kiinteistönvälitystoimialalla tulostetaan merkittäviä määriä esitteitä ja asiakirjoja. Tulosteet ovat kaupanteossa mukana aivan loppuun saakka kauppakirjojen tulostamisen myötä. Asuntoihin myös liittyy paljon arkistoitavaa tietoa, jonka pitää pysyä järjestyksessä. Digitaalisilla järjestelmillä voidaan tehostaa merkittävästi tiedonhallintaa ja oikeanlaisten materiaalien tulostamista.

Esiteltävissä kohteissa esitteet jaetaan yleisesti paperisena, sanovat markkinoijat. Näin ollen esimerkiksi automaattinen vihkomuotoinen tuloste helpottaa merkittävästi kiinteistönvälittäjän työtä. Tulosteen on myös oltava laadukas, sillä se välittää osaltaan mielikuvaa kohteesta ja välittäjän laadusta. Esitteet tehdään usein juuri ennen näyttöä, joten tulostuslaitteen toimintavarmuus ja nopeus on ensisijaisen tärkeää.

– Ricohin laitteita on ilo toimittaa, sillä ne ovat toimintavarmoja 99,75 prosenttia käyttöajasta toimistoaikana. Lisäksi tarjoamme yhdessä Ricohin kanssa valtakunnalliset huoltopalvelut, jotta myös huollot järjestyvät sujuvasti, kertoo Petri Pohjola R-Officelta.  

Sujuvampaa materiaalinhallintaa

Kiinteistönvälittäjillä on käytössään erilaisia järjestelmiä, kuten PDX-järjestelmä, joka muun muassa luo myytävälle kohteelle kohdenumeron. Kohdenumeroon tulee liittää lukuisia tärkeitä dokumentteja, kuten energiatodistus, kuntotarkastus, kiinteistön kunnossapitosuunnitelma jne.

Paperisten dokumenttien tallentamisen helpottamiseksi toimitamme suoran integraation PDX-järjestelmään. Integraation ansiosta dokumentit voidaan yhdistää PDX-järjestelmään ilman turhia välivaiheita. Monitoimilaitteeseen tarvitsee syöttää vain oikea kohdenumero, niin laite kysyy dokumentin tyypin, tekee skannatusta dokumentista hakukelpoisen ja tallentaa dokumentin PDX-järjestelmässä oikeaan paikkaan. Toiminta on nopeaa ja suoraviivaisempaa, ja sen ansiosta virheiden mahdollisuus vähentyy merkittävästi. Tiedot pysyvät tallessa ja ovat helposti löydettävissä. Tietojen ja asiakirjojen löytyminen myös kaupan jälkeen on erityisen tärkeää. Integraation myötä välittäjä voi olla turvallisin mielin siitä, että materiaalit ovat tallessa ja helposti löydettävissä. 

X