Home
Yhteydenotto
Huoltokutsu

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Digiajan työssä tuottavuusloikka tapahtuu tiimin tehokkaan yhteistyön, tiedon saatavuuden ja jaettavuuden myötä - työ- ja asiakastyytyväisyyden noustessa kilpailuvalteiksi. Tarjoamme markkinoiden parhaat laite- ja ohjelmistoratkaisut tulostamiseen ja tiedonhallintaan.
Lue lisää

Viestintä ja esitys

Viestintä ja esitys

Yhteistyö tiimin kesken ja ulkopuolisten kontaktien kanssa tehostuu työvälineillä, joilla tieto esitetään eri päätelaitteilla. Tarjoamme markkinoiden parhaat infonäytöt, videoneuvotteluratkaisut ja virtuaaliset neuvottelutilat.
Lue lisää

IT-palvelut

Ymmärrämme toimiston IT-infran tarpeet ja rakennamme toimistotyön digitaalisen selkärangan. Tarjoamme IT-järjestelmien suunnittelun, konsultoinnin, asennuksen ja ylläpidon.
Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme käyttöön johdon asiantuntijaresurssia kehittämään organisaation turvallisuutta ja riskienhallintaa. Tarjoamme ratkaisuja tietoturvallisuuden, tietosuojan (GDPR) ja riskienhallinnan kehittämistä.
Lue lisää

Tuotantotulostus

Toimitamme laite- ja ohjelmistoratkaisuja suurkuvatulostukseen ja digipainoihin monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi tarjoamme käyttöösi valtakunnallisen, paikallisesti palvelevan huolto- ja asiantuntijaverkostomme.
Lue lisää

R-Office

R-Office on valtakunnallinen paikallisesti palveleva digitaalisen toimiston asiantuntijoiden verkosto.

Keskus: 0290 009 025
Sähköposti: info@r-office.fi
Yhteydenotto ja huoltokutsut
Etätuki
Löydät meidät myös:

Toimipisteet

• Niittytaival 13, Espoo
• Valtakatu 21, Kemi
• Itkonniemenkatu 13, Kuopio
• Porrassalmenkatu 21 B, Mikkeli
• Ratakatu 12, Oulu
• Suosiolankatu 2, Rovaniemi